Laguna i komputer pokladowy?


  Reply to this topic Start new topic Start Poll

> 

Laguna i komputer pokladowy?

alinciaa
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 4 2007, 06:54 AM


Użytkownik
**

Grupa: Members
Postów: 74
Nr użytkownika: 292
Dołączył: 23-October 07



Widzialem ostatnio lagune z komputerem pokladowym. Jakie ma on funkcje. Czy istnieja wersje mowiace w jezyku polskim (ten pie#%@# po francuzku).
Dzieki
PM Email Poster
Top
Tadzio
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 5 2007, 04:01 AM


Użytkownik
***

Grupa: Members
Postów: 106
Nr użytkownika: 738
Dołączył: 14-January 08




CYTAT
Widzialem ostatnio lagune z komputerem pokladowym. Jakie ma on funkcje. Czy istnieja wersje mowiace w jezyku polskim (ten pie#%@# po francuzku).
Dzieki

Marko
Tak jest, istnieją wersje gadajace po polsku..


PM Email Poster
Top
sadool
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 5 2007, 11:27 PM


Użytkownik
*****

Grupa: Members
Postów: 564
Nr użytkownika: 638
Dołączył: 13-January 08




CYTAT
Marko Widzialem ostatnio lagune z komputerem pokladowym. Jakie ma on funkcje. Czy istnieja wersje mowiace w jezyku polskim (ten pie#%@# po francuzku).
Tak jest, istnieją wersje gadajace po polsku..
Dzieki


To fajnie, ale ile kosztowala by zmaina jezyka. Mam nadzieje ze nie trzeba zmieniac calego systemu

PM Email Poster
Top
rock79
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 6 2007, 11:46 AM


Użytkownik
***

Grupa: Members
Postów: 138
Nr użytkownika: 615
Dołączył: 07-November 07




CYTAT
WaSyL w wiadomości: Marko Widzialem ostatnio lagune z komputerem pokladowym. Jakie ma on funkcje. Czy istnieja wersje mowiace w jezyku polskim (ten pie#%@# po francuzku).
Tak jest, istnieją wersje gadajace po polsku..
Dzieki
To fajnie, ale ile kosztowala by zmaina jezyka. Mam nadzieje ze nie trzeba zmieniac calego systemu




PM Email Poster
Top
kokot
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 7 2007, 06:50 AM


Użytkownik
******

Grupa: Members
Postów: 800
Nr użytkownika: 1163
Dołączył: 08-June 07




M> Widzialem ostatnio lagune z komputerem pokladowym. M> Jakie ma on funkcje. Czy istnieja wersje mowiace w jezyku polskim (ten M>po francuzku). nic mi nie wiadomo o jezyku polskim w syntezatorze mowy, nie bylo tego w sierpniu jak odbieralem. do wyboru byly:francuski,niemiecki,hiszpanski i angielski. w zwiazku z tym ze nie mieli kodow nie zmienili mi tego przy odbiorze, przestawilem na angielski w styczniu przy przegladzie 20 tys.

Pozdrowienia, Wojtek Simen mailto:friko4.onet.pl

PM Email Poster
Top
wtk
Post: Laguna Komputer Pokladowy, May 8 2007, 05:20 AM


Użytkownik
**

Grupa: Members
Postów: 37
Nr użytkownika: 1429
Dołączył: 24-December 07



zmiana jezyka kosztuje ok 50 zl. ni wiem dokladnie bo kleili mi lewe lusterko (pierdzielony papierosiarz WEST o malo nie zrobil mi czolowki) i nie policzyli tego a wpisali zmiane jezyka w syntezatorze mowy. komputer daje info: licznik calkowiti licznik dzienny srednia predkosc ilos godzin jazdy srednie zuzycie paliwa chwilowe zuzycie paliwa pozostaly dystans do przejechania temp.zewnetrzna Pozdrowienia, Wojtek Simen mailto:friko4.onet.pl

PM Email Poster
Top
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)
0 zarejestrowanych użytkowników:

Topic Options Reply to this topic Start new topic Start Poll


Kontakt: